Deceroadoce.es | Tu guía de ocio familiar gratuita en Valencia.

Il·luminar-te: II Festival de Teatre de Llum i Ombres

Luces y sombras, suena bien ¿verdad? Una forma diferente de hacer teatro, que a los niños le encantará seguro. Un festival de teatro donde dejar volar tu imaginación del que vais a poder disfrutar del 13 al 22 de enero.

Este festival de realiza en la ciudad de Puerto de Sagunto. Con obras de teatro para público familiar, una obra para público adulto con servicio de ludoteca, exposiciones y talleres familiares de luces y sombras.

Todas las actividades del Festival son gratuitas con reserva previa hasta completar la capacidad de la Sala.
Recoger las entradas 30 minutos en el Casal Jove antes de que comiencen las actividades. C/ Vent de Marinada, s/n

Llama al 96 268 34 39 para reservar.

Programa

 

Viernes 20 de enero:
El Pequeño Señor Paul
Hora: 18h
Edad recomendada: de 5  a 99 años.
Idioma: castellano
El petit senyor Paul viu en un món ple de llibres, imatges que ens parlen de la seua vida, del seu dia a dia, dels seus records, de les seues pors i els seus desitjos. El senyor Paul és un heroi del quotidià. Basat en el llibre del mateix títol de Martin Baltscheit.

Sábado 21 de enero:
El Flautista d’Hamelí
Hora: 12h
Edad recomendada: de 5  a 99 años.
Idioma: Valenciano
Llegenda popular medieval alemanya que va ser documentada pels Germans Grimm i que conta com un flautista, amb la música de la seua flauta, allibera d’una plaga de rates la ciutat d’Hamelin. Un espectacle de teatre d’ombres que sembla cinema en viu i en directe.

Sábado 21 de enero:

El Príncep Granota
Hora: 18h.
Edad recomendada: de 3  a 99 años.
Idioma: Valenciano
Espectacle de Llum representat amb ombres xineses, on s’explica el recorregut de l’aigua a través de dibuixos fets en sorra, descobrint a partir d’aquest punt la rica vida que hi ha dins d’un riu i els seus voltants i de la importància d’aprendre a valorar-nos i acceptar-nos tal com som.

– 21h.s – Gost, La Mercè
Hora: 21h.
Edad recomendada: Espectáculo adulto con servicio de ludoteca gratuito, donde los padres tendrán también una copa de cava mientras disfrutan del espectáculo.
Música, text i llum protagonitzen aquest espectacle-homenatge a Mercè Gost, creadora que va revolucionar el teatre d’ombres dins la cultura contemporània mundial. Un conte taoista, les cançons, la música i l’ombra evoquen la mirada, l’ànima, l’entusiasme, la creativitat i les llums i ombres d’aquesta gran artista.

Domingo 22 de enero:
Xarop de Cargol
Hora: 12h
Edad recomendada: de 3  a 99 años.
Idioma: Valenciano
És una proposta intencionadament pedagògica, que vol estimular el plaer d’escoltar, d’imaginar i crear amb valors com l’amistat, la generositat o la preocupació pels altres. Una història molt senzilla i fàcil de comprendre per despertar el potencial afectiu i emocional del públic, a través de la seua identificació amb els personatges.

Exposiciones:

Del 11 al 29 de enero – Llums i ombres. Un viatfe pel teatre d’ombres (C.C. Mario Monreal)

Del 12 al 28 de enero – La Cònica Lacònica. Perseguidores d’ombres (Casal Jove Port)

 

(Visited 1.411 times, 1 visits today)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Aquí encontrarás muchísimos planes para disfrutar en familia en Valencia y alrededores

Boletín